Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ο Υποψ. Δήμαρχος Γ. Κασίμης δίπλα στον πολίτη!!!



Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Κασίμης ξεκίνησε την προγραμματισμένη περιοδεία του στην Αρτέμιδα και στα Σπάτα με σκοπό να βρεθεί δίπλα στους δημότες, κοντά στους κατοίκους, να συνομιλήσει μαζί τους, με σκοπό να ακούσει και να καταγράψει τα προβλήματα και τις ανάγκες της περιοχής.
Η πρώτη επίσκεψη έγινε στις γειτονιές του Αγ. Νικολάου στην Αρτέμιδα και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα έχει επισκεφθεί όλες τις περιοχές και των δύο Δήμων αλλά και τους τοπικούς Συλλόγους.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και τα μηνύματα που εισέπραξε τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες που τον πλαισίωναν ήταν ξεκάθαρα. «Θέλουμε και απαιτούμε λύσεις για τα προβλήματα, που επί τέσσερα χρόνια όχι μόνο έχουν μείνει στάσιμα αλλά συνεχώς αυξάνονται…»
Στον γόνιμο διάλογο που έγινε μαζί τους μοίρασε έντυπο με τα έργα-δεσμεύσεις που θα γίνουν από την επόμενη ημέρα κιόλας ανάληψης των καθηκόντων του. Το σύνθημα του ένα:
Ξεκινάμε όλοι μαζί…….. Ελάτε σπίτι-σπίτι, γειτονιά-γειτονιά να κάνουμε την Πόλη μας ανθρώπινη, φιλόξενη, να δώσουμε μια «ΝΕΑ ΠΝΟΗ».

1 σχόλιο: